OM DANSØ

Personligt engagement og højt serviceniveau er vores varemærke.

De to ting har vi alle altid med i tasken, når vi går på arbejde. Kunne du tænke dig en samarbejdspartner, der gør en ekstra indsats for at gøre dine forsikringer overskuelige og gennemsigtige, så har vi udviklet en Dansø-samarbejdsproces, der gør lige præcis det for dig. Hos Dansø får du overblikket, de rigtige værktøjer og aktuel rådgivning leveret af personligt engagerede mæglere, der arbejder for dig og dine interesser. Dansø samarbejder med både danske og internationale forsikringsselskaber. Og vi er selvfølgelig medlem af Forsikringsmæglerforeningen og samarbejder kun med danske og udenlandske forsikringsselskaber, der har koncession fra Finanstilsynet til at drive forsikringsvirksomhed i Danmark

VELUDDANNEDE FORSIKRINGSMÆGLERE

Dansø består af mere end 30 engagerede forsikringsmæglere og forsikringsmæglerassistenter fordelt over hele landet. Vi arbejder tæt sammen og trækker på hinandens kompetencer i udfordringen med at give dig de bedst mulige vilkår og tilbud, uanset hvilken branche du befinder dig i. Faktisk har vi i nogle brancher så stor ekspertise, at vi godt tør kalde os blandt landets førende rådgivere.

HONORARET

Dansø Forsikringsmæglere modtager ikke provision eller anden form for betaling fra forsikringsselskaberne, ligesom vi også har fravalgt alle former for agenturaftaler. Vi ønsker ikke at komme i en situation, hvor der kan opstå tvivl om vores uvildighed.

Dansø anbefaler sædvanligvis at aftale et fast årligt honorar med virksomheden baseret på
den aktuelle arbejdsbyrde. Honroaret er derfor uafhængig af præmiebetalingen til  forsikringsselskabet.

På denne måde kan der aldrig opstå tvivl om vores uvildighed, da vores afregning ikke udgør en procentdel af præmierne. Ligledes er det ved Dansø ikke tilladt at fastsætte et honorar på baggrund af en eventuel besparelse i forbindelse med en udbudsrunde. Vi aftaler på forhånd, hvad et udbud af virksomhedens forsikringer skal koste.

KASKOSFORSIKRING

Har du en gældende kaskoforsikring tegnet i et dansk forsikringsselskab, giver det adgang til SOS assistance i udlandet i henhold til Det røde kort’s dækning.

OBS! Har du kaskoforsikring i Tryg – skal du have særligt kort fra Tryg. Tryg er ikke tilsluttet det sædvanlige SOS assistance. Det røde kort giver dig mulighed for følgende assistance i udlandet ved færdselsuheld eller ved driftsstop:

  • Bugsering/vejhjælp
  • Udlejningskøretøj
  • Hjemtransport af køretøj
  • Hjemrejse fra uheldsstedet med fly, tog eller skib
  • Fremskaffelse/forsendelse af reservedele
  • Mulighed for lån til reparationer

JOB MULIGHEDER

Dansø Forsikringsmæglere er et dansk mæglerhus organiseret på franchisebasis, hvor alle godkendte forsikringsmæglerne er etableret som selvstændige franchisevirksomheder.

KONTAKT OS I DAG

DANSØ har en fortrolighedspolitik på plads, som giver dig oplysninger om dine rettigheder, fortrolighed og hvordan vi behandler dine personlige data.

DU KAN FORVENTE

Vores mål er at du får et overskueligt overblik over dine forsikringsengagementer