Forsyning

Stærk partner til at imødegå de særlige krav der stilles til jer 

Dansø har et mange årigt kendskab til forsyningsbranchen og kender de problemstillinger du kommer i, når du er ansvarlig for forsikringsforholdene i en forsyningsvirksomhed.

Vi har specialister, der er i konstant berøring med markedet og kan rådgive dig om de forskellige risici, uanset om det er i forbindelse med et kraft-/biovarmeværk eller andre områder af forsyningsbranchen.

Hos Dansø er vi proaktive i vores arbejde og arbejder konstant med at belyse risici, løse skadeproblematikker, finde alternative og ofte økonomisk attraktive løsninger løsninger.

Hvis du vil vide mere om, hvordan Dansø kan hjælpe dig med at få den bedste og mest attraktive løsning, så ring eller mail for at lave en aftale om et uforpligtende besøg og gennemgang.

Kontakt Dansø for en uforpligtende snak

Michael Frølund har mange års erfaring fra forsikringsbranchen og har bl.a. været ansat i forsikringsselskaberne Tryg og Codan, som exam. erhvervsassurandør og som key account manager på industri/storkunde markedet, hvor jeg har betjent større private og offentlige virksomhede

Michael Frølund
Forsikringsmægler

Marsvej 2
7430 Ikast

97 25 27 95
30 27 77 57
[email protected]

DU KAN FORVENTE

Vores mål er at du får et overskueligt overblik over dine forsikringsengagementer