Dansk Mode & Textil

Vi har indgået en samarbejdsaftale med branche- og arbejdsgiverorganisationen Dansk Mode og Textil

Igennem rigtig mange år, har flere forsikringsmæglere ved Dansø, haft medlemmer af Dansk Mode & Textil som kunder. Vores mangeårige erfaring og vores betjening af vore kunder, har givet os en samarbejdsaftale med Dansk Mode & Textil.

Medlemmer af Dansk Mode & Textil kan få en professionel gennemgang af deres forsikringsprogrammer, hvor vi giver vores bud på, hvordan forsikringsprogrammet kan se ud.

Dansk Mode & Textil har i mange år haft en samarbejdsaftale med forsikringsselskabet Topdanmark. Denne aftale fortsætter. Vi samarbejder også med Topdanmark, og kan supplere allerede indgåede aftaler med Topdanmark, med vores uvildige rådgivning. Topdanmark har i forvejen produkter til branchen, som er markedsledende.

Ved ingåelse af et samarbejde med Dansø, er det vigtigt at der fra start udarbejdes en forsikringspolitik. Forsikringspolitikken beskriver hvilke risici virksomheden har, og hvordan man fra virksomhedens side, har valgt at forholde sig til de forskellige risici. Forsikringspolitikken danner grundlag for, hvordan et forsikringsprogram strikkes sammen.

Kontakt Dansø for en uforpligtende snak

Michael Andersen startede i forsikringsbranchen i 1995 og blev selvstændig forsikringsmægler i Dansø i 2001.

Michael Andersen
Forsikringsmægler/Adm. Direktør

Marsvej 2
7430 Ikast

97 25 27 95
[email protected]

DU KAN FORVENTE

Vores mål er at du får et overskueligt overblik over dine forsikringsengagementer